GRATIS HEMSIDEBYGGARE

Skapa grymma mobilanpassade hemsidor! Ingen kodning och helt gratis.

Video preview
Vad är Mobirise?

Mobirise är en offline app till Windows och Mac som används för att enkelt skapa små/mediumstora hemsidor, målsidor, online cv och portfolier, reklamsidor för appar, event, service eller produkter.

Är det bra för mig?

Mobirise är perfekt för de icke tekniska som inte kan med de krångliga utvecklingsprogrammen för hemsidor och för designers som föredrar att arbeta så visuellt som möjligt, utan att kämpa med koder. Det är också toppen som förhandskodare för snabba prototyper och mindre kundprojekt.

Varför Mobirise?

Huvudsakliga skillnader gentemot vanliga byggprogram: Minimalistiskt, utförandet gör det extremt enkelt att använda; Mobilvänligt, senaste blockhemsidorna med teknik utöver det vanliga; Gratis för kommersiella och icke vinstgivande syften

Hur fungerar Mobirise?

Dra olika block till sidan

Börja med att skapa en ny hemsida och välj ett tema. Utöka sedan panelen med block med den stora röda ”plus”-knappen i det nedre högra hörnet och börja dra blocken som du vill.

Redigera och formge inline

Redigera innehållet av varje block precis som du skulle gjort i en vanlig textredigerare, klicka på medieelementen för att infoga din egen bild, video eller ikon.

Ställ in parametrar för block

Ställ in lämpliga alternativ via Panel Parametrar som tas fram via den blå ”kugghjuls”-knappen.

Publicera din hemsida

Publicera din hemsida varhelst du vill: till din lokal enhet, din server via FTP eller Github sidor.

4000+ fantastiska block

Mobirise erbjuder flera teman som omfattar sliders, gallerier med lightbox, artiklar, räknare, nedräkningar, full-skärm intron, bilder & videor, funktioner, datatabeller & prissättning tabeller, förloppsindikator & cykler, tidslinjer, flikar & dragspel, call-to-action, former, Google maps, sociala block, testimonials, sidfötter och mycket mer. Blocken som används är utformade med de allra senaste trenderna inom webbdesign i åtanke, och de är flexibla och går att anpassa på många olika sätt.

HÄMTA NU

Hämta Mobirise idag och utveckla banbrytande, mobil-redo hemsidor som ser bra ut på alla enheter och webbläsare.

Du behöver inte koda

Mobil webbtrafik tog över desktop trafik under 2016 och kommer bara att växa under 2022, och det är därför det är viktigt att ha ett enkelt verktyg för att skapa hemsidor som ser bra ut på alla enheter. Mobirise är en enkel hemsidebyggare - släpp bara de olika elementen till din sida, lägg till innehåll och egen stil efter hur du vill ha det.

Gör din hemsida unik

Mobirise erbjuder många block för din sida, i flera teman, även om dessa block är färdiga sedan tidigare, så är de även flexibla. Du kan kombinera block på olika sätt på dina sidor.

Automagiskt mobilt

Inga särskilda åtgärder krävs, alla hemsidor som du gör med Mobirise är mobilvänliga. Du behöver inte skapa en särskild mobil version av din hemsida, utan det kommer att anpassas automagiskt.

?

Det är snabbt och enkelt

Skär ner på utvecklingstiden med dra-och-släpp hemsidebyggare. Släpp block på din sida, redigera innehåll inline och publicera - inga tekniska kunskaper krävs. Titta på videon nedan för att se hur Mobirise fungerar.

Öka din rankning!

Hemsidor skapade med Mobirise är 100 % mobilvänliga enligt det senaste Google Testet och Google älskar dessa hemsidor (officiellt)!

Bootstrap byggare

Mobirise mallar är baserat på Bootstrap 4 - de mest kraftfulla mobila framwork (ramverk) som finns idag.. Även om du inte är en expert på att koda, kan du vara en del av ett spännande växande bootstrap community.

Trendiga blockhemsidor

Välj från ett stort urval av de senaste färdiga blocken – intro i fullskärm, bootstrap karusell, innehållsreglage, bildgalleri med ljuslåda, parallell rullningslist, video bakgrund, hamburgarmeny, fast huvuddel och mycket mer.

Hosta din sida vart som helst

Publicera din hemsida till en lokal enhet, FTP eller Github sidor och din hemsida kan gå live - ladda upp till vilken host du vill.
Bild-/innehållsreglage

Skapa bildspel med touchsvepning med Mobirise bootstrap reglagen. Lägg till bilder, text, knappar i bildspelen, välj automatisk uppspelning, fullskärm, fullbredd eller en boxad layout.

Kontaktformulär

Lägg enkelt till prenumerationstjänster och kontaktformulär utan integration med någon serversida. Länka bara din e-post till formuläret och få meddelanden direkt!

Bildgalleri

Visa upp dina bilder i rutade bildgalleri i ett mobiloptimerat rutnät. Integrerad ljuslåda som expanderar miniatyrerna till ett bildspel i fullskärm.

Mobilmeny

Mobirises horisontala navigationsmeny bryts ner på enheter till en mobilmeny med enstaka ikoner, också känt som "hamburgarmeny", för en felfri mobilupplevelse för alla besökare.

Google kartor

Hjälp kunder att hitta till ditt företag – bara släpp ett block med en Google Karta och skriv in din adress!

Sociala knappar

Få din publik att växa och förbättra engagemanget i sociala medier med blocken ”Dela Denna Sida” och ”Följ Oss”. Räknaren för Sociala delningar visas automatiskt, utan några justeringar.

Teckensnitt och ikoner

Välj från en lista över de mest populära Google Fonts och retina-anpassade ikonerna som är gratis, för att designa ett unikt utseende & med viss typografi känsla!

Videobakgrund

En video kan vara ett fantastiskt tillägg på en hemsida. Gör din sida mer levande och skapa en direkt koppling med en omgivande bakgrundsvideo!

GRATIS NEDLADDNING

Mobirise är gratis, även för kommersiellt bruk. Börja skapa dina egna vackra hemsidor idag!

Mobirise Teman

Vad våra fantastiska användare säger!

"Det är verkligen en fantastisk app som får mig att färdigställa html -sidor på 3 minuter (detta tar vanligtvis mer än 1 timme, åtminstone för mig om jag börjar från noll). Jag hoppas på att ha ett väldigt stort bibliotek och pluginprogram i den här APPEN, tack igen för en bra applikation." Andrew

"Först och främst vill jag tacka för skaparnas insats och detta fantastiska superredskap. Bra jobbat Mobirise teamet. Vi väntar på nästa version som snart ska komma med avancerad funktionalitet med fullständig bootstrap design. Ett kanonresultat och en superupplevelse med enkla dra och släpp, design på nolltid med bootstrap byggaren i dagens värld med webbdesign." Lance

"Vid första anblick, verkar det vara ett trevligt och innovativt redskap. Jag gillar att stort fokus och tid har lagts på den användarvänliga designen, jag gillar också den enkla och lättförståeliga dra och släpp funktionen. Ge mig mer kontroll över objektens egenskaper så kommer jag använda det här redskapet för mer seriösa projekt. Hälsningar." Jack

Video preview

Följ oss!


Mobirise® is a registered trademark. © 2022 Mobirise Free Website Builder Software - All Rights Reserved. Terms, Privacy