ILMAINEN KOTISIVUKONE

Luo upeita, mobiiliystävällisiä verkkosivuja! Ilmainen, ei koodaamista.

Video preview
Mikä on Mobirise?

Mobirise on Windowsiin ja Maciin sopiva offline-sovellus, jolla voi tehdä helposti pieniä/keskisuuria verkkosivustoja, aloitussivuja, online resumeita ja portfolioita, sekä promosivuja sovelluksille, tapahtumille, palveluille ja tuotteille.

Sopiiko se minulle?

Mobirise on täydellinen niille, jotka eivät ole web-suunnittelun asiantuntijoita sekä suunnittelijoille, jotka haluavat työskennellä mahdollisimman visuaalisesti ilman koodeja. Sopii hyvin myös pro-koodaajille nopeiden perusmallien tekemiseen sekä pieniä asiakasprojekteja varten.

Miksi Mobirise?

Suurimmat erot perinteisempiin ohjelmiin: Minimalistinen, erittäin helppokäyttöinen; Mobiili-ystävällisyys, innovatiiviset ja uusimmat verkkosivublokit ja -tekniikat; Ilmainen kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön

Miten Mobirise toimii?

Raahaa palikoita sivulle

Aloita luomalla uusi sivusto ja valitsemalla teema. Laajenna sitten palikka-paneelia isosta, punaisesta “plus”-painikkeesta oikeassa alakulmassa ja ala raahata palikoita, joista pidät.

Muokkaa ja muotoile vapaasti

Muokkaa jokaisen palikan sisältöä samoin kuin tavallisessa tekstinkäsittelyohjelmassa – klikkaa mediaelementtejä lisätäksesi oman kuvan, videon, tai ikonin.

Aseta palikan parametrit

Tee asiaankuuluvat valinnat Parametri-paneelin kautta, jonka saa esiin sinisellä “vaihde”-painikkeella.

Julkaise verkkosivusi

Julkaise verkkosivusi missä vain haluat: oman tietokoneesi jaetussa kansiossa, FTP:n kautta palvelimellasi tai Github-sivuilla.

4000+ uskomatonta palikkaa

Mobirise tarjoaa useita teemoja, mukaan lukien sliderit, lightbox-galleriat, artikkelit, laskurit, lähtölaskennat, koko näytön esittelyt, kuvat & videot, ominaisuudet, tieto- & hintataulukot, edistymispalkit & -pyörät, aikajanat, välilehdet & haitarit, toimintakehotukset, lomakkeet, Google maps, sosiaalisen median palikat, testimoniaalit, alaviitteet, jne. Palikat on suunniteltu verkkosuunnittelun uusimpia trendejä silmällä pitäen ja ne ovat joustavia ja täynnä räätälöintivaihtoehtoja.

ILMAINEN LATAUS

Ilmainen sekä henkilökohtaiseen että kaupalliseen käyttöön. Lataa nyt ja käytä Mobirisea omiin tai asiakkaidesi verkkosivuihin, ilman rajoituksia.

Sinun ei tarvitse koodata

Mobiililaitteiden kautta tuleva verkkoliikenne ylitti pöytäkoneiden verkkoliikenteen vuonna 2016 ja jatkaa kasvuaan 2022. Siksi yksinkertainen työkalu, jolla voi luoda kaikissa laitteissa hyvältä näyttäviä sivustoja, on tärkeä. Mobirisella on helppo rakentaa verkkosivuja – pudotat vain sivuston elementtejä sivullesi, lisäät sisältöä ja muotoilet sen näyttämään sellaiselta kuin haluat.

Tee sivustostasi ainutlaatuinen

Mobirise tarjoaa monia sivusto-palikoita useissa teemoissa, ja vaikka palikat ovatkin valmiita, ne ovat joustavia. Voit yhdistää palikoita eri tavoin sivuillasi.

Automaagisesti mobiilit

Erityisiä toimia ei tarvita – kaikki Mobirisella tekemäsi sivustot ovat mobiiliystävällisiä. Sinun ei tarvitse luoda sivustostasi erillistä mobiiliversiota, se muuntuu automaagisesti.

?

Se on helppo ja yksinkertainen

Leikkaa kehitysaikaa raahaa-ja-pudota-verkkosivukoneella. Pudota palikat sivulle, muokkaa sisältöä ja julkaise – mitään teknisiä taitoja ei tarvita. Katso alla oleva video nähdäksesi Mobirise käytännössä.

Tehosta sijoitustasi!

Mobirisella tehdyt sivustot ovat uusimman Google Testin mukaan 100% mobiiliystävällisiiä ja Google rakastaa niitä (virallisesti)!

Bootstrap-rakentaja

Mobirise-mallipohjat perustuvat Bootstrap 4:ään - vahvimpiin mobiilikeskeisiin viitekehyksiin. Vaikka et olisikaan koodinikkari, voit nyt olla osa jännittävää, kasvavaa bootstrap-yhteisöä.

Trendikäät verkkosivulohkot

Valitse suuresta valikosta valmiiksitehtyjä lohkoja – koko näytön intro, bootstrap karuselli, sisältöslider, kuvagallerialightboxilla, parallaksi vieritys, videotaustakuvia, hamburger menu, sticky header ja muuta.

Hallinnoi missä vain

Julkaise verkkosivusi omalla koneellasi, FTP:llä tai Github-sivuilla ja sivustosi voi olla livenä – lataa se mihin tahansa haluamaasi hosting-palveluun.
Kuva/sisältöslider

Luo toimiva touch-swipe kuvasarja Mobirisen bootsrap sliderilla. Lisää kuvia, tekstiä, painikkeita kuviin, ja valitse joko autoplay, koko näyttö, täyslaaja tai kehystetty asetelma.

Yhteydenottolomakkeet

Lisää helposti yhteydenottolomakkeita ilman integroitumista palvelimella. Liitä vain sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen ja saat viestit välittömästi!

Kuvagalleria

Esittele kuviasi masonry kuvagalleriassa mobiilioptimoidussa verkossa. Integroitu lightbox laajentaa esikatselukuvat täysikokoiseen slideriin.

Mobile menu

Mobirisen horisontaalinen navigointivalikko muuttuu laitteissa yksi-kuvakkeiseksi mobiilimenuksi, jota kutsutaan myös nimellä "hamburger menu", jotta vierailijoiden mobiilikokemus olisi aukoton.

Google Maps

Auta asiakkaita löytämään yrityksesi sijainti – lisää Google Map lohko ja kirjoita siihen osoitteesi!

Sosiaaliset painikkeet

Kasvata yleisömäärääsi ja paranna kanssakäymistä sosiaalisessa mediassa käyttämällä ‘’Jaa Tämä Sivu’’ ja ‘’Seuraa Meitä’’ –lohkoja. Nämä näkyvät automaattisesti ilman häiriöitä.

Fontit ja ikonit

Valitse suosituimmista Google-fonteista ja retina-valmiista, ilmaisista ikoneista ja suunnittele sivuille yksilöllinen ulkoasu – ja lisää siihen vähän lisähohtoa typografialla!

Videotaustakuvat

Video voi olla hyvä lisä verkkosivuille. Herätä verkkosivusi henkiin ja luo välitön yhteys tunnelmallisen taustavideon avulla!

ILMAINEN LATAUS

Mobirise on ilmainen, jopa kaupalliseen käyttöön. Ala luoda omia, kauniita verkkosivuja tänään!

Mobirise Teemoja

Mitä mahtavat käyttäjämme sanovat!

"Se on todella huippu sovellus, ja teen sen avulla html-sivun vain 3 minuutissa (yleensä siihen menee yli 1 tunti jos teen sen alusta loppuun). Haluaisin suuren kirjaston ja liitännäisiä tähän sovellukseen, kiitos vielä kerran mukavasti sovelluksesta." Andrew

"Ensinnäkin, kaikki kunnia teille ponnisteluistanne ja hienosta, loistavasta työkalustanne. Hyvää työtä Mobirise tiimi. Odotamme pain ilmestyvää versiota kehittyneemmillä toiminnoilla ja täydellä Bootstrap designilla. Loistavaa työtä ja mahtava käyttöliittymäkokemus helpolla raahaa & pudota toiminnolla nopeaan Bootstrap rakentamiseen nykyisessä Web-suunnittelu maailmassa." Lance

"Ensikatsomalla, näyttää hienolta ja innovatiiviselta työkalulta, pidän siitä suuresta osasta, joka on annettu responsiiviselle designille, pidän myös simppeleistä ja selkeistä raahaa & pudota –työkaluista. Antakaa minulle vielä lisää vaikutusvaltaa objektien ominaisuuksiin ja käytän tätä työkalua myös totisimpiin projekteihin. Terveisin." Jack

Video preview

Seuraa meitä!


Mobirise® is a registered trademark. © 2022 Mobirise Free Website Builder Software - All Rights Reserved. Terms, Privacy