GRATIS HJEMMESIDESKABER

Skab fantastiske mobilvenlige hjemmesider! Gratis og uden kodning

Video preview
Hvad er Mobirise??

Mobirise er en offline hjemmeside program til Windows og Mac, der nemt kan lave små/mellem hjemmesider, landingssider, online resumeer og porteføljer, promoveringssider til applikationer, begivenheder, services og produkter.

Er det noget for mig?

Mobirise er perfekt til ikke-tekniske individer, som ikke er så ferm med vanskelighederne vedrørende web-udvikling, såvel som designere, der foretrækker at arbejde så visuelt som muligt uden skulle kæmpe med kodning.

Hvorfor Mobirise?

Forskelligheder i forhold til traditionelle hjemmesidebygger: Minimalistisk, samt en mere brugervenlig interface; Mobilvenlighed, samt de seneste hjemmesideblokeringer og teknikker “ud af boksen”; Gratis til kommercielt og nonprofit brug

Hvordan virker Mobirise?

Træk blokke til siden

Læg ud med at skabe en ny hjemmeside og vælge et tema. Forstør derefter blokpanelet med det store røde plus nederst i højre hjørne, hvorefter du kan trække de blokke du gerne vil have på din hjemmeside.

Rediger og stiliser in-line

Rediger indholdet af hver blok præcis som du ville med en almindelig teksteditor. Klik på medieelementerne for at indsætte egne billeder, videoer, eller ikoner.

Indstil blokparametre

Indstil de relevante muligheder igennem parameterpanelet som kan findes ved at trykke på den blå gearknap.

Udgiv din hjemmeside

Udgiv din hjemmeside lige hvor det passer dig: din lokale drivemappe, din server igennem FTP, eller GitHub Pages.

4000+ fantastiske blokke

Mobirise byder på adskillige temaer med sliders, gallerier med lysboks, artikler, tællere, nedtællinger, full-screen intros, billeder og videoer, funktioner, datatabeller og pristabeller, fremgangsdiagrammer og cyklusser, tidslinjer, tabs og harmonikaer, opfordringer til handling, formularer, Google maps, sociale blokke, vidnesbyrd, sidefode, mm. Blokkene er designet med de seneste webdesigntrends for øje og de er naturligvis fleksible og fuldt justerbare.

GRATIS DOWNLOAD

Tjenesten er gratis til personlig såvel som kommerciel brug. Download nu og brug Mobirise helt frit til din egen eller dine kunders hjemmesider.

Du slipper for at skrive kode

Mobil webtrafik overhalede stationærtrafik i 2016 og vil helt sikkert kun vokse yderligere i 2022. Af denne grund er det vigtigt at have et enkelt værktøj som skaber hjemmesider der ser gode ud på alle enheder. Mobirise er en nem hjemmesideskaber at bruge – du skal bare trække elementerne over på din hjemmeside, tilføje indhold, og stilisere det lige som det passer dig.

Gør din hjemmeside unik

Mobirise tilbyder mange blokke i forskellige temaer, som hver især er fleksible selvom de er lavet i forvejen. Du kan kombinere blokkene på forskellige måder på dine hjemmesider.

Automagisk mobilvenlige

Du skal ikke gøre noget for at gøre dine Mobirise hjemmesider mobilvenlige. Du behøver ikke skabe en mobil udgave af din hjemmeside – det sker automagisk.

?

Det er så nemt

Skær ned på udviklingstiden med en træk-og-slip hjemmesideskaber. Træk blokkene ind på siden, rediger indholdet in-line, og udgiv din hjemmeside. Der skal ingen tekniske evner til. Se følgende video for at se Mobirise i aktion.

Boost din rangering!

Sider der er lavet med Mobirise er 100% mobilvenlige, ifølge de seneste Google Test og Google elsker at hjemmesider (officiellt)!

Bootstrap værktøj

Mobirise skabelonerne er baseret på Bootstrap 4: det stærkeste mobile rammeværk. Selv hvis du ikke kender til computerkode kan du nemt og hurtigt blive en del af det blomstrende Bootstrap miljø.

Trendy hjemmesideblokke

Vælg ud fra et stort udvalg af blokke, som er lavet på forhånd - fuldskærmsintroduktion, bootstrap carousel, content slider, responsive image gallery med lightbox, parallax scrolling, video backgrounds, hamburger menu, sticky header og mere.

Host hvor som helst

Udgiv din hjemmeside på et lokalt drive, FTP, eller GitHub Pages så den kan blive live. Du kan uploade den på hvilken som helst hosting tjeneste.
Billede/indhold slider

Lav et responsivt og interaktivt slideshow med Mobirise bootstrap slider. Tilføj billeder, tekst, knapper til slides, indstil autoafspil, fuldskærm, fuld bredde eller begrænset layout.

Kontaktformularer

Tilføj nemt abonnerings – og kontaktformularer uden nogen server-side integration. Bare link din e-mail til formularen og modtag indsendelser straks!

Billede galleri

Vis dine billeder i masonry image gallery med et mobiloptimeret og responsivt grid. Integreret lightbox udvider miniaturebillederne til fuld browservisning i billede slideren.

Mobil menu

Mobirise horisontal navigationsmenu laves om på apparater til et enkelt ikon mobile menu, også kendt som "hamburger menu", med henblik på, at skabe en fejlfri mobiloplevelse for alle besøgende.

Google Maps

Hjælper kunder med, at finde vej til dit forretningssted – bare læg en Google Maps blok og indtast din adresse!

Sociale knapper

Plej dine følgere og forbedrer engagementet på de sociale medier med ”Del Denne Side” og ”Følg Os” blokke. Det sociale dele barometer vises automatisk, uden nogen form for justeringer.

Skrifttyper og ikoner

Vælg ud fra en liste over de mest populære Google Fonts og nethindeklare gratis ikoner, så du kan skabe et unikt look fra de fantastiske muligheder!

Video baggrund

Video kan være en god tilføjelse til en hjemmeside. Din hjemmeside vækkes til live, og der etableres en umiddelbar forbindelse med en omsluttende background video!

GRATIS DOWNLOAD

Mobirise er gratis, selv til kommerciel brug. Kom i gang med at bygge din helt egen smukke hjemmeside allerede i dag!

Mobirise Temaer

Hvad vores fantastiske brugere siger!

"Det er en virkelig fantastisk app der laver mig en færdig html side på 3 minutter (det tager som regel mere end 1 time for mig). Jeg håber på, at få et stort bibliotek og tilføjelser til denne APP. Tak igen for din fine applikation." Andrew

"Først og fremmest, hatten af for jeres indsats med dette super stykke værktøj. Godt arbejde fra Mobirise holdet. Vi forventer den nye version udgivet snarest med forbedret funktionalitet med fuldt bootstrap design. Fantastisk indsats og super UI oplevelse med nem træk og slip funktion med intet tidsdesign bootstrap builder i den nuværende verden indenfor webdesign." Lance

"Ved første øjekast ligner den et godt innovativt værktøj. Jeg kan godt lide den tid og fokus der er blevet lagt i det responsive design. Jeg kan også godt lide de simple træk og slip funktioner. Det giver mig mere kontrol over objekternes egenskaber og jeg vil bruge dette værktøj på mere seriøse projekter." Jack

Video preview

Følg os!


Mobirise® is a registered trademark. © 2022 Mobirise Free Website Builder Software - All Rights Reserved. Terms, Privacy