NDËRTUESI I LIRË I UEBSITEVE

Krijo faqe interneti të mrekullueshme për celularë! Pa kodim dhe falas.

Video preview
Çfarë është Mobirise?

Mobirise është një aplikacion ‘offline’ për Windows dhe Mac për të krijuar lehtësisht faqet e internetit të vogla / të mesme, faqet përmbledhëse, CV në internet dhe portofolet, faqet promovuese për aplikacione, ngjarje, shërbime dhe produkte.

A është i mirë për mua?

Mobirise është i përkryer për jo-teknikët të cilët nuk janë të njohur me ndërlikimet e zhvillimit të uebsiteve dhe për dezenjuesit që preferojnë të punojnë vizualisht sa më shumë të jetë e mundur, pa luftuar me kodin. Gjithashtu është i mrekullueshëm për pro-koduesit për projekte prototipe dhe të shpejtë të klientëve të vegjël.

Pse Mobirise?

Dallimet kyçe nga ndërtuesit tradicionalë: Ndërfaqe minimale, jashtëzakonisht e lehtë për t'u përdorur; Miqësor me celularin, blloqet e fundit të uebsiteve dhe teknikat "jashtë kutisë; Pa pagesë për përdorim biznesi dhe jofitimprurës

Si punon Mobirise?

Zvarrisni blloqe në faqe

Filloni me krijimin e një faqje të re dhe zgjedhjen e motivit. Pastaj zgjeroni panelin e blloqeve me butonin e madh "plus" në këndin e poshtëm djathtas dhe filloni zvarritjen e blloqeve që ju pëlqejnë.

Redakto dhe stilin në linjë

Ndrysho përmbajtjen e secilit bllok ashtu siç do të bënit në një redaktues të rregullt të tekstit, kliko mbi elementët e mediave për të futur imazhin, videon ose ikonën tënde.

Vendos parametrat e bllokut

Caktoni opsionet e duhura nëpërmjet panelit të parametrave duke i nxjerrë nga butoni blu "rrotëz me dhëmbë".

Publikoni faqen tuaj të internetit

Publikoni faqen tuaj të internetit sa herë që dëshironi: në dosjen tuaj lokale të diskut, në serverin tuaj nëpërmjet FTP ose Github Pages.

4000+ blloqe të mrekullueshme

Mobirise ofron disa tema që përfshijnë slajdera, galeri me lightbox, artikuj, numërues, numërues mbrapsht, prezantime me ekran të plotë, imazhe dhe video, karakteristika, tabela të të dhënave dhe tabela çmimi, shirite përparimi dhe cikle, afate kohore, skeda dhe tabela të sistemuara, veprime, forma, harta Google, blloqe sociale, dëshmi, elemente fundorë të faqeve dhe më shumë. Blloqet janë projektuar duke marrë parasysh tendencat e fundit në dizenjimin e uebsiteve, ato janë fleksibël dhe plot mundësi përshtatjesh.

SHKARKO TANI

Shkarko Mobirise sot dhe zhvilloni faqet e internetit më të fundit, të gatshme për celularë që duken të shkëlqyera në çdo pajisje dhe shfletues.

Ju nuk duhet të kodoni

Trafiku i uebit në celular arriti atë të desktop-it në 2016 dhe vetëm do të rritet në 2022, prandaj është e rëndësishme që të ketë një mjet të thjeshtë për të krijuar faqe që duken mirë në të gjitha pajisjet. Mobirise është një ndërtues i lehtë i faqeve të internetit - vetëm zvarrsni elementet e sajtit në faqen tuaj, shtoni përmbajtjen dhe stilojeni atë në mënyrën që ju pëlqen.

Bëni faqen tuaj unike

Mobirise ofron shumë blloqe sitesh në disa motive, dhe megjithëse këto blloqe janë të paracaktuara, ato janë fleksibile. Ju mund të kombinoni blloqe në mënyra të ndryshme në faqet tuaja.

Përshtatje automatikisht për celularë

Asnjë veprim i veçantë nuk kërkohet, të gjitha faqet që bëni me Mobirise janë miqësore për celularin. Ju nuk duhet të krijoni një version të veçantë celular të faqes tuaj, ai do të përshtatet automatikisht.

?

Është e lehtë dhe e thjeshtë

Reduktoni kohën e zhvillimit me ndërtuesin e faqes së internetit zvarrit-dhe-hidh. Hidhni blloqet në faqe, redaktoni stilin e elementeve në një rresht dhe publikojeni - nuk kërkohet asnjë aftësi teknike. Shikoni videon më poshtë për të parë Mobirise në veprim.

Rrisni velrësimin tuaj!

Uebsitet e bëra me Mobirise Website Builder janë 100% miqësore me telefonat celularë sipas testit më të fundit të Google dhe Google i pëlqen ato faqe (zyrtarisht)!

Ndërtues Bootstrap

Modelet e Mobirise bazohen në Bootstrap 4 - korniza e parë më e fuqishme për ndërtimin e uebsitve për celularë. Tani, edhe nëse nuk jeni kodues, ju mund të jeni pjesë e një komuniteti emocionues në rritje të teknologjisë bootstrap.

Blloqe uebsitesh trendi

Zgjidhni nga përzgjedhja e madhe e blloqeve të fundit të para përgatitura- prezantim me ekran të plotë, bootstrapkarusel , slajder përmbajtje, galeri imazhi e përgjegjshme me kuti hijëzimi, paralaks rrëshqitës, sfonde video, menu ‘hamburger’, kre dokumenti ngjitës dhe më shumë.

Prezantohuni kudo

Publikoni faqen tuaj në një disk lokal, FTP ose Github Pages dhe faqja juaj e internetit mund të shkojë drejtpërdrejt - vetëm ngarkoni atë në çdo host inteneti që dëshironi.
Slajd me imazh/përmbajtje

Krijo një paraqitje slajdesh të përgjegjshëm ndaj veprimeve të përdoruesit,me mundësi kalimi sljadesh me prekje me anë të slajdit bootstrap të Mobirise. Shto imazhe, tekst, butona në diapozitivë, përcakto luajtjen automatike, ekrani e plotë, shtrirje të plotë ose ekspozimin në një kuti.

Format kontaktuese

Shtoni lehtë formularët e abonimin dhe formularët e kontaktit pa ndonjë integrim në server. Vetëm lidhni email-in tuaj tek forma e ndërtuar për të marrë parashtrimet më të fundit menjëherë!

Galeri imazhesh

Shfaqni fotot tuaja në murin e galerisë së imazheve me rrjetën e përgjegjshëm të optimizuar për celularë. Kutija e nënvijëzuar e integruar zgjeron imazhet nga imazhe të vogla në kornizën e plotë të ekranit.

Menu për celularë

Menuja horizontale e navigimit të Mobirise grumbullohet në disa pajisje në një menu të vetme me një ikonë të përcaktuar , e njohur edhe si "menuja e hamburgerëve", për një përvojë të përsosur mobile për të gjithë vizitorët.

Hartat e Google

Ndihmoni klientët të gjejnë rrugën e tyre në vendndodhjen e kompanisë tuaj - thjesht zvarrisni një bllok Harta të Google dhe shkruani adresën tuaj!

Rrjetet sociale

Rritni audiencën dhe përmirësoni angazhimin në mediat sociale me blloqet "Ndajeni këtë faqe" dhe "Ndiqni". Numëruesi i shpërndarjeve në rrjetet sociale shfaqet automatikisht, pa asnjë rregullim shtesë.

Fonte dhe icone

Zgjidhni nga lista e fonteve më të popullarizuar të Google dhe ikona të gatshme, për të krijuar një pamje dhe ndjenjë unike me një stil tipografik!

Sfond video

Videoja mund të jetë një shtesë e mrekullueshme për një faqe interneti. Sillni faqen tuaj të internetit në jetë dhe krijoni një lidhje të menjëhershme me një video në sfond në uebsajtin tuaj!

SHKARKO FALAS

Mobirise është falas, madje edhe për përdorim komercial. Filloni të krijoni faqet tuaja të mrekullueshme sot!

Mobirise Temat

Çfarë thonë përdoruesit tanë fantastik!

"Është me të vërtetë një aplikacion i mrekullueshëm i cili më bën të përfundoj një faqe në html për 3 minuta (kjo zakonisht merr më shumë se një orë, të paktën për mua nëse do t'ia filloj që nga fillimi). Shpresoj që të kem një librari të madhe dhe shtojca të ndryshme për këtë aplikacion. Faleminderit edhe një herë për aplikacionin tuaj të bukur." Andrew

"Para së gjithash duart lart për ju djema, për përpjekjen tuaj dhe për aplikacion super. Punë e mirë ekipi i Mobirise. Ne po presim versionin e ri së shpejti me funksione të avancuara dhe me dizajnin e plotë të motivit bootstrap. Përpjekje të mëdha dhe përvojë super eksperience UI me mjetin e lehtë ‘zvarrit & hidh’ pa kohë ndërtues për dizenjim bootstrap në botën e sotme të dizajnit të uebsiteve." Lance

"Në shikim të parë, duket si një mjet i ri inovativ, më pëlqen fokusi dhe koha që iu dha dizajnit të përgjegjshëm, gjithashtu i pëlqej tiparet e thjeshta dhe të qarta të zvarrit and hidh. Më jepni më shumë kontroll mbi vetitë e objektit dhe unë do ta përdor këtë mjet për projekte më serioze. Përshëndetje." Jack

Video preview

Na ndiçni!


Mobirise® is a registered trademark. © 2022 Mobirise Free Website Builder Software - All Rights Reserved. Terms, Privacy