ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δημιουργήστε γρήγορους, φορητούς και φιλικούς προς την Google ιστότοπους! Χωρίς προγραμματισμό και δωρεάν.

Video preview
Τι είναι το Mobirise?

Το Mobirise είναι μια offline εφαρμογή για Window και Mac για την εύκολη δημιουργία μικρών/μεσαίων ιστοσελίδων, σελίδων προορισμού, ηλεκτρονικών βιογραφικών και portfolios, ιστοσελίδες για προώθηση εφαρμογών, εκδηλώσεων, υπηρεσιών και προϊόντων. 4000+ όμορφα τετράγωνα, πρότυπα και θέματα ιστότοπων σάς βοηθούν να ξεκινήσετε εύκολα.

Είναι καλό για εμένα;

Το Mobirise είναι ιδανικό για μη-ειδικούς, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις περιπλοκές της ανάπτυξης ιστού και για τους σχεδιαστές που προτιμούν να εργάζονται όσο το δυνατόν πιο οπτικά, χωρίς να παλεύουν με κώδικες. Επίσης, είναι φοβερό για τους προχωρημένους προγραμματιστές για γρήγορη πρωτοτυπία και για δουλειές μικρών πελατών.

Γιατί το mobirise;

Βασικές διαφορές με τους παραδοσιακούς κατασκευαστές: Μινιμαλιστικό, με διεπαφή εξαιρετικά εύκολη στη χρήση Φιλικότητα προς κινητά, νεότερα σχέδια ιστοσελίδων και πρωτοποριακές τεχνικές Δωρεάν για εμπορική και μη κερδοσκοπική χρήση

Πως λειτουργει το Mobirise;

Σύρτε τα τετράγωνα στη σελίδα

Ξεκινήστε με τη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας και επιλέγοντας το θέμα. Έπειτα, επεκτείνετε το πάνελ με τα τετράγωνα με το μεγάλο κόκκινο κουμπί “plus” στη χαμηλή δεξιά γωνία και ξεκινήστε να σέρνετε τα τετράγωνα που σας αρέσουν.

Επεξεργασία και στυλ ενσωμάτωσης

Επεξεργαστείτε το περιεχόμενο κάθε τετραγώνου ακριβώς όπως θα κάνατε σε έναν κλασσικό επεξεργαστή κειμένου, κάντε κλικ στα στοιχεία πολυμέσων για να εισάγετε τη δική σας εικόνα, βίντεο ή εικονίδιο

Ορίστε τις παραμέτρους των τετραγώνων

Ορίστε τις κατάλληλες επιλογές μέσα από το Παράθυρο Παραμέτρων το οποίο σας εμφανίζεται με το μπλε κουμπί “gear”.

Δημοσιεύστε την ιστοσελίδα σας

Κάντε κλικ στο «Προβολή κινητού» στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να ελέγξετε πώς φαίνεται ο ιστότοπός σας σε διαφορετικές συσκευές και δημοσιεύστε σε τοπικό δίσκο, FTP ή υποτομέα Mobirise.

4000+ καταπληκτικά τετράγωνα

Το Mobirise Builder προσφέρει 4000+ τετράγωνα ιστοτόπων σε 5 δωρεάν και 100+ premium θέματα HTML και 300+ πρότυπα αρχικής σελίδας που περιλαμβάνουν σλάιντερς, γκαλερί με διαφανοσκόπιο, άρθρα, μετρητές, αντίστροφη μέτρηση, εισαγωγές πλήρους οθόνης, εικόνες και βίντεο, δυνατότητες, πίνακες δεδομένων και πίνακες τιμών, γραμμή προόδου και κύκλους, χρονοδιαγράμματα, καρτέλες και ακορντεόν, έκκληση για δράση, φόρμες, χάρτες Google, κοινωνικά τετράγωνα, μαρτυρίες, υποσέλιδα, δωρεάν εικονίδια και άλλα. Τα τετράγωνα έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων και είναι ευέλικτα και γεμάτα επιλογές προσαρμογής.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

Είναι δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση. Κατεβάστε τώρα και χρησιμοποιήστε το Mobirise για τις ιστοσελίδες των δικών σας πελατών χωρίς περιορισμούς.

Δεν χρειάζεται να γράψετε κώδικα

Το Mobirise είναι ένα εύκολο και απλό δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων - απλώς εισάγετε στοιχεία ιστότοπου στη σελίδα σας, προσθέστε περιεχόμενο και στυλάρετέ το για να μοιάζει με τον τρόπο που σας αρέσει.

εταιρείεσ κατασκευήσ ιστοσελίδων
κόστοσ κατασκευήσ ιστοσελίδασ
Κάντε τον ιστότοπό σας μοναδικό

Ο Δωρεάν Κατασκευαστής Ιστοσελίδων προσφέρει μια τεράστια συλλογή από 3500+ τετράγωνα ιστότοπων, πρότυπα και θέματα με χιλιάδες ευέλικτες επιλογές. Συνδυάστε τετράγωνα από διαφορετικά θέματα για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό συνδυασμό.

Αυτό-μαγικά κινητή

Η επισκεψιμότητα ιστού για κινητά ξεπέρασε το desktop για πρώτη φορά το 2016 και θα αυξηθεί το 2020, για αυτό είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ιστότοπους που φαίνονται καλά σε όλες τις συσκευές. Δεν απαιτούνται ειδικές ενέργειες, όλοι οι ιστότοποι που δημιουργείτε με το Builder είναι φιλικοί προς κινητά. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια ειδική έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας, θα προσαρμοστεί αυτόματα.

ιστοσελίδων

Ειναι ευκολο και απλο

Μειώστε το χρόνο ανάπτυξης με έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων drag-and-drop. Τοποθετήστε τα τετράγωνα στην ιστοσελίδα, διαμορφώστε το ενσωματωμένο περιεχόμενο και δημοσιεύστε – δε χρειάζεται καμία τεχνική δεξιότητα. Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω για να δείτε το Mobirise σε λειτουργία.

Ενισχύστε την κατάταξή σας!

Οι ιστότοποι που δημιουργούνται με το Mobirise Website Builder είναι 100% φιλικοί προς κινητά, σύμφωνα με το Google Test, και η Google λατρεύει αυτούς τους ιστότοπους (επίσημα). Επιπλέον, αν θέλετε να δοκιμάσετε την τελευταία πρωτοβουλία Google AMP (Accelerated Mobile Pages) - το Mobirise το υποστηρίζει επίσης!

Κατασκευαστής Bootstrap

Τα πρότυπα του Mobirise βασίζονται στα Bootstrap 4 – το πιο ισχυρό framework για κινητά. Τώρα, ακόμη και αν δεν είστε ένα ειδικός στον προγραμματισμό, μπορείτε να είστε μέλος μιας διασκεδαστικής κοινότητας bootstrap που συνεχώς και μεγαλώνει.

Μοντέρνα τετράγωνα ιστοσελίδας

Επιλέξτε από τη μεγάλη συλλογή των πιο πρόσφατων προκατασκευασμένων τετραγώνων - εισαγωγή πλήρους οθόνης, κατάστημα, φόρμες, σλάιντερς περιεχομένου, ανταποκρίσιμη συλλογή εικόνων με διαφανοσκόπιο, κύλιση παράλλαξης, φόντο βίντεο, μενού χάμπουργκερ, κολλώδη επικεφαλίδα και άλλα.

Φιλοξενία οπουδήποτε

Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας σε τοπικό δίσκο, FTP ή φιλοξενήστε τον στο *.mobirisesite.com. Μην φιλοξενήστε από μία μόνο πλατφόρμα ή πάροχο υπηρεσιών. Ο ιστότοπός σας είναι δικός σας - έχετε τον απόλυτο έλεγχό του.
Σλάιντερς εικόνας

Χρησιμοποιήστε τα εντυπωσιακά σλάιντερς εικόνας και βίντεο για το έργο σας. Υπάρχουν απλά σλάιντερς, καθώς και πιο εξελιγμένα: με την επέκταση WOW Slider, μπορείτε να κάνετε το σλάιντέρ σας να φαίνεται και να λειτουργεί όπως θέλετε.

κατασκευή ιστοσελίδων
Δημιουργία φόρμας

Δημιουργήστε τη δική σας φόρμα επικοινωνίας και λάβετε εύκολα τις πληροφορίες από τους πελάτες που θέλετε να τη συμπληρώσουν. Δεν χρειάζεται να έχετε το νου σας στο backend: δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας και λάβετε email αμέσως!

κατασκευη ιστοσελιδασ
Καλάθι PayPal

Εάν θέλετε να πουλήσετε πράγματα στο διαδίκτυο, δοκιμάστε την επέκταση καλαθιού αγορών PayPal. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις πληρωμές στον ιστότοπό σας και ο χρήστης σας να αγοράζει ή να προσθέτει στοιχεία στο καλάθι PayPal στον ιστότοπό σας εύκολα.

κατασκευη ιστοσελιδων
Εργαλείο δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων

Χρειάζεστε ένα αναδυόμενο παράθυρο για ειδικές προσφορές και διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας; Ορίστε! Η εύκολη επέκταση Popup Builder θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας.

ιστοσελίδα
Χαρακτηριστικά ιστολογίου

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό ιστολόγιο μόνοι σας, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα τετράγωνα που δημιουργήθηκαν για εσάς: τελευταίες δημοσιεύσεις, άρθρα, περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Τετράγωνα καταστημάτων

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Με το τετράγωνο καταστημάτων, θα φτιάξετε ένα σε λίγα λεπτά. Προσθέστε τα προϊόντα σας, συμπληρώστε περιγραφές, ορίστε τιμές και τελειώσατε!

κατασκευη
Εργαλείο δημιουργίας προοδευτικής εφαρμογής ιστοσελίδας

Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν τη μετατροπή του ιστότοπού σας σε εφαρμογή ιστού. Ενεργοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί ως πραγματική προοδευτική εφαρμογή ιστού, επιτρέποντας στους χρήστες σας να την εγκαταστήσουν στις συσκευές τους.

σχεδιασμόσ ιστοσελίδων
Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας

Επιλέξτε την εικόνα σας ή μία από τις προσφερόμενες στη δωρεάν βιβλιοθήκη εικόνων και κάντε μεγέθυνση και σμίκρυνση, αναποδογυρίστε, γυρίστε την κάθετα ή οριζόντια ή αλλάξτε το μέγεθός της εύκολα και όπως θέλετε!

δημιουργία ιστοσελίδασ
Κοινωνική ροή

Το Mobirise προσφέρει διάφορες επεκτάσεις κοινωνικής ροής: μπορείτε να προσθέσετε τη ροή Instagram, τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο Facebook και το Twitter απευθείας στον ιστότοπό σας!

κατασκευή ιστοσελίδασ
Προσαρμοσμένος τομέας

Χρησιμοποιήστε τον προσαρμοσμένο υποτομέα σας για *.mobirisesite.com δωρεάν ή προσθέστε τον αποκτηθέντα τομέα σας με ευκολία.

βελτιστοποίηση website
Πρώτα τα κινητά

Μην νοιάζεστε πλέον για τη φιλικότητα του ιστότοπού σας προς τα κινητά: ο ιστότοπός σας θα αλλάξει το μέγεθός του σε οποιαδήποτε συσκευή τέλεια, χωρίς να συμβάλλετε καθόλου.

διαφημιση ιστοσελιδασ
Τελευταία τεχνολογία

Το Mobirise βασίζεται πλέον στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Bootstrap και του Google AMP (Accelerated Mobile Pages).

Πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα

Εάν ο ιστότοπός σας απαιτεί βαθύτερη προσαρμογή, χρησιμοποιήστε την επέκταση Code Editor. Θα μπορείτε να εξατομικεύσετε τα τετράγωνα του ιστότοπού σας με μη αυτόματο τρόπο, να προσθέτετε εξωτερικά πρόσθετα και να δημιουργείτε τα δικά σας τετράγωνα HTML από την αρχή!

δημιουργια site
κατασκευή ιστοσελίδων τιμεσ
Εντυπωσιακές ενσωματώσεις

Γνωρίστε πολλές ενσωματώσεις που συνοδεύουν το Mobirise: κοινωνική ροή για Facebook, Disqus, Twitter και Instagram, κοινωνικά σχόλια, υποστήριξη YouTube και Vimeo, Γραμματοσειρές Google, Χάρτες, Αναλυτικά στοιχεία, PayPal, SoundCloud, Προοδευτικές εφαρμογές ιστού, εικονίδια και πολλές άλλες!

ΛΗΨΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Το Mobirise είναι δωρεάν, ακόμη και για εμπορική χρήση. Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω κουμπιά για να κατεβάσετε το Website Builder Software για Windows ή MacOS. Ξεκινήστε να δημιουργείτε τους δικούς σας όμορφους ιστότοπους σήμερα!

Φτιαγμένο με Mobirise
Φτιαγμένο για χωρίς προγραμματισμό

Τι λενε οι φανταστικοι μας χρηστες!

Τι λενε οι φανταστικοι μας χρηστες!

"Είναι πραγματικά μια πολύ εκπληκτική εφαρμογή που μου επιτρέπει να τελειώσω μια html σελίδα σε 3 λεπτά (αυτό συνήθως διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα, τουλάχιστον από εμένα, αν το έκανα από το μηδέν). Ελπίζω να έχω μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη και plugins για αυτή την εφαρμογή, ευχαριστώ και πάλι για την ωραία εφαρμογή σας" Andrew

"Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και το ωραίο, εξαιρετικό εργαλείο. Καλή δουλειά mobirise ομάδα. Περιμένουμε τη νέα έκδοση σύντομα με προηγμένη λειτουργικότητα και με πλήρη σχεδιασμό θέματος bootstrap. Εξαιρετική προσπάθεια και φοβερή εμπειρία UI με εύκολα drag and drop χαρακτηριστικά με γρήγορο κατασκευαστή bootstrap στο σημερινό κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων." Lance

"Με μια πρώτη ματιά, μοιάζει με ένα ωραίο καινοτόμο εργαλείο, μου αρέσει η φοβερή εστίαση και ο χρόνος που αφιερώθηκε στον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, μου αρέσουν επίσης τα απλά και σαφή χαρακτηριστικά drag and drop. Δώστε μου περισσότερο έλεγχο των χαρακτηριστικών του αντικειμένου και θα χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο για πιο σοβαρά έργα. Χαιρετισμοί." Jack

Προεπισκόπηση βίντεο

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να σχεδιάσετε έναν ελκυστικό ιστότοπο, χρησιμοποιώντας τον Δωρεάν Κατασκευαστή Ιστοσελίδων.

Follow us!


Mobirise® is a registered trademark. © 2022 Mobirise Free Website Builder Software - All Rights Reserved. Terms, Privacy